Themateaching: onderkoppeling en hyporespons

Hoe krijg je toegang tot de hypo-response als die juist onbewust, onzichtbaar is en zich verstopt? Meestal zijn we meer gericht om met overkoppeling en het ontladen van spanning te werken. In deze online thema teaching gaan we met Rachporn Sangkassaad op zoek naar de hypo-response.

Psycho-motorisch gezien is het een strategie van terugtrekken en opgeven met name in de spieren.
Waar voelt het in je lijf afwezig, leeg, slap, moe of gedissocieerd? Hoe kun je hier praktisch mee aan de slag, om de hypo-response in het bewustzijn te brengen? Hoe voer je getiteerd energie toe om het containment te vergroten, in het hier en nu te komen, en meer gegrond en geaard te zijn? Emoties zijn vaak onderkoppeld bij de hypo-response. Door doelgericht met de hypo-response te werken, krijgen we toegang tot deze emoties.
Het mooie is: als je begint met de hypo-response te werken, daalt meestal vanzelf ook de hyper-response. Als je denkt in de hyper-response te zitten, dan is er ergens ook de hypo-response.

Deze teaching is gekoppeld aan de supervisie op 4 april. De teaching wordt opgenomen. Kun je er op 15 maart niet bij zijn, dan krijg je toegang tot de opname, en kun je ook deelnemen aan de supervisie op 4 april.
Kosten: € 70 voor de teaching + supervisie.
Opgave: anja@bodymindopleidingen.nl

The event is finished.

Datum

mrt 15 2023
Afgelopen

Tijd

16:00 - 18:00

Kosten

€ 70

Locatie

Zoom
Categorie

Organisator

Bodymind Opleidingen
Telefoon
+31 (0)6 476 931 91
E-mail
info@bodymindopleidingen.nl
Website
Bodymind Opleidingen
Scroll naar boven