Samenvatting informatiebijeenkomst over Oekraïense vluchtelingen

Aaltsje de Jong en Angelique Esser schreven onderstaand stuk over een bijeenkomst die zij in hun gemeente organiseerden. Dank voor het delen! In mei ’22 werd ons door de gemeente waarin wij wonen gevraagd of wij vanuit onze expertise als traumatherapeuten, iets konden betekenen voor Oekraïense vluchtelingen.Wij hebben daarop gereageerd dat het ons goed lijkt […]

Samenvatting informatiebijeenkomst over Oekraïense vluchtelingen Lees verder »

Ervaringen met vluchtelingen

Als SE therapeut met een slavische achtergrond heb ik de afgelopen weken zorg verleend aan een aantal Oekraïense vluchtelingen. Hieronder deel ik mijn persoonlijke ervaringen. Het valt me op hoezeer ik zelf geraakt word door de verhalen en trauma’s van deze mensen.De verhalen van de meeste vluchtelingen zijn schrijnend, zelfs wanneer ze niet veel van

Ervaringen met vluchtelingen Lees verder »

Scroll naar boven